Wedding Photography & Videography In Malaysia

By: ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Sep-2007 19:57 Email | Share | | Bookmark
NEW STOCK ARRIVAL - MIA POCKET ALBUM!

 


The most awaited album stock, now available!

Album type: Pocket Album
Pocket size: 4R
Number of pockets: 300
Number of pages: 25
Inside sheet color: Black
Cover: Black board hard cover
Album Size: Width 14.5 inch X Height 13.5 inch
PRICE PER UNIT: RM 35.00
PRICE PER DOZEN: RM 360.00 (Only RM 30.00 each)

To purchase, please call Miss Nieza at 03-91017144
To view other album type and more info, please visit - http://www.impressivealbums.com


Sunday, 9-Sep-2007 17:39 Email | Share | | Bookmark
Pameran Pengantin 2007

 
 
 
View all 4 photos...

Sebahagian dari booth2 yang mengambil bahagian dalam Pameran Pengantin 2007


Plan dan budget untuk booth bersaiz lebih besar - 8 X 24 kaki telah diluluskan untuk next Bridal Fair!


Antara beberapa produk terbaru dari Adan


Underwater Portrait - antara produk terbaru dari Adan yang mendapat sambutan hangat!


Salam,

Apa khabar semua? Lama saya tak update fotopages ni...

Alhamdulillah, kami mendapat sambutan yang amat baik pada Pameran Pengantin baru-baru ini. Jumlah jualan melebihi apa yang kami sasarkan. Terima kasih kepada pelanggan-pelanggan yang telah memberi kepercayaan kepada kami.

Kepada bakal-bakal pelanggan yang ada discount voucher tapi masih belum sempat untuk sign up, anda masih ada peluang, tapi diskaun tidaklah sebanyak semasa Pameran Pengantin baru-baru ini.

Ramai jugak yang memberi respons - "Bila Adan nak buat trade show lagi? Terlepas la promosi kali ni...." Dengan permintaan yang tinggi macam ni, kami telah buat keputusan untuk mewujudkan satu team trade show tidak lama lagi. Kami mensasarkan sekurang-kurangnya 7 trade show lagi pada tahun depan. So, tunggulah ye... mungkin boleh dapat harga promosi lagi nanti. Kami akan umumkan tarikh dan lokasinya. Kalau nak diberitahu secara otomatik, sila langgan newsletter dari adan di http://www.adan.biz.

Saya juga nak ucapkan terima kasih kepada team trade show Adan - Ida (Sales Manager), Niza (Sales Executive), Huda (Sales Assistant), Rehan (Sales Assistant), Pakcik (Sales Assistant), Elly (Chief Facility) & Musa (Assistant Facility) kerana telah bekerja keras... Ada yang bekerja terus menerus selama 10 hari untuk trade show ni. Walaupun dengan pelaburan lebih dari RM 15,000 dan lebih dari 500 jam masa kerja, rasanya, segalanya amat berbaloi.

Terima kasih jugak kepada organizer Pameran Pengantin ini iaitu Urban Vibes kerana telah banyak membantu. Terima kasih jugak kepada kawan2 dan beberapa jurugambar tersohor yang sudi melawat booth kami.

OK lah, dah penat kerja.. saya nak menghilangkan diri buat beberapa hari. Jumpa lagi nanti!

Hasnuddin
Adan Wedding Photography Malaysia
http://www.adan.biz



Wednesday, 29-Aug-2007 15:04 Email | Share | | Bookmark



Sunday, 5-Aug-2007 21:01 Email | Share | | Bookmark
A Beautiful Destination Wedding In Bali

 
 
 
View all 22 photos...






To view more pictures, please click here - http://adanphoto.fotopages.com/?entry=1249160&back=http://adanphoto.fotopages.com/?page=0

Main Photography by - Hasnuddin
Additional Photography by - Rashidi

All Rights Reserved - www.adan.biz 2007

The Bridegroom - Michelle & Stephen
The venue - Villa Bali Gita, Ayung River, Ubud, Bali, Indonesia


This is one of my favourite wedding job. Nice place, friendly people and interesting event. That's all the ingredients that I need to take the best picture besides my photography equipment and experience. Thanks to the lovely couple for giving me the chance to capture their happiest moment in life. They flew me there and bore all the overseas charges. They even paid the booking fees online without seeing me face to face. I appreciate the trust and confidence.

The year 2007 gave me a lot of opportunity to shoot weddings outside Malaysia. Nowadays many couples from the Europe and other countries do their wedding outside their home country or as they call it destination weddings. The most popular destination for weddings in South East Asia are Indonesia (Bali), Malaysia and Thailand. In Malaysia, we have a lot of nice place suitable for destination weddings such as Pulau Langkawi, Pulau Pangkor, Pulau Tioman, Penang Island, Pulau Perhentian and Pulau Redang. All are reasonably priced with great scenery. With the Visit Malaysia Year 2007 program, a lot of special events and promotions awaits you here!

Now, we are having a special introductionary price for our destination wedding photography package. Price starts from only USD 1,500 for 2 photographers service, inclusive of special album and other items. The price inclusive of travelling charge to any country within South East Asia. Besides photographer service, we also can provide you with videographer service, all in one affordable package.

We will fly to anywhere in Malaysia, other Asian countries or further...

If you are interested to use our photography service, please write to hasnuddin@gmail.com or call 6-03-91017144

Thanks for reading

Hasnuddin
Principal Photographer,
Malaysian Photographer for Asian Destination Wedding
Adan Photography & Videography.






Friday, 13-Jul-2007 17:02 Email | Share | | Bookmark
Adan - Photography & Videography Team

 


Adan photography & videography team posed with the bridegroom (Ema & Kazran) and the wedding planner (Bahar & Yamin)... not so latest pictures - just to fill in the gap. New updates coming soon... 4 beautiful weddings in the line. Keep visiting!

Hasnuddin


Please visit ADAN official website - http://www.adan.biz


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net