Wedding Photography & Videography In Malaysia


My name: ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
My Fotopage: http://adanphoto.fotopages.com/
About me: This is an official website for Adan. For other information, please visit our official website www.adan.biz.
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D70
Nikon
Friends:
vaughn go
Latest entry:Nutty Broccoli
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Shajaratul Ismail
Latest entry:Another new item from Shajaratul Design
For pricing detail, please visit my website : http://www.shajaratuldesign.com Shaja 013-3405321 View this Fotopage entry
Daing Mohd Ahmad
Latest entry:Fahmy & Yanty
View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
Intan Maria Mazna Ahmad
Latest entry:sayonara...
dear to my beloved viewer of intanmaria FP Maybe saya dah kurang upload kat sini. Now ni, banyak ke Friendster and Face Book See you there, www.friendster.com/intanmaria http://www.facebook.com/profile.php?id=1032410622 View this Fotopage entry
shamshahrin shamsudin
Latest entry:Myanmar candlelight vigil at KLCC
View this Fotopage entry
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
kamal salleh
Latest entry:Nur of Ramadhan
Ramadhan..the month of blessing and forgiveness.. View this Fotopage entry
nur of ramadhan 2
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016